F.A.Q.

Veel Gestelde Vragen

Hoe werkt de ultimate body Applicator?

De ultimate body Applicator is een vlies in de vorm van een wikkel of body wrap, die geimpregneerd is met een formule van krachtige plantenextracten. Bij toepassing van de wrap worden giftige afvalstoffen op natuurlijk wijze uit de huid verdreven via ontlasting, urine en uitgeademde lucht. De continue hydratatie geeft een stevigere, gladdere huid en een jeugdiger figuur met minder cellulitis. Resultaat is al na 45 minuten merkbaar. Maar de natuurlijke ingrediënten blijven werken tot 72 uur na toepassing van de ultieme Applicator. U zult daardoor progressieve resultaten zien in die tijd.

Hoe vaak kan ik de wraps gebruiken?

Body wraps kunnen om de 72 uur worden gebruikt. Eerder toepassen heeft weinig zin, omdat de body wraps blijven werken gedurende die 72 uur.

Hoe lang moet ik de body wrap dragen?

Bij de eerste keer is het raadzaam de body wrap niet langer dan 45 minuten om te houden. U kunt dan het best uw huid testen op gevoeligheid voor de natuurlijke plantenextracten met ontgiftende eigenschappen. Voor het beste resultaat kunt u tevens gebruik maken van definiërende Gel, die u tweemaal daags tussen de toepassingen met de body wraps kunt aanbrengen.

Kan ik meer dan één wrap tegelijk gebruiken?

In de meeste gevallen wordt aangeraden dat u niet meer dan één body wrap gelijktijdig gebruikt. Dat geeft in de tijd het meest optimale resultaat. De natuurlijke ingrediënten van de body wrap worden gericht op het specifieke gebied waar u het toepast en blijven 72 werkzaam.

Hoe zit het met armen en benen. Is het toegestaan om ze gelijktijdig te behandelen?

Voor toepassing op armen en benen kun je een body wrap in tweeën te knippen en elke helft apart op een arm of been toepassen. Voor een evenwichtig, symmetrisch resultaat kun je, indien gewenst, er ook voor kiezen om twee aparte body wraps gelijktijdig toe te passen op armen of benen.

Hoe groot zijn de body wraps?

De body wraps zijn ongeveer 54 cm lang bij 30 cm (op het breedste deel) breed. De nek en kin wraps zijn ongeveer 43 bij 28 cm.

Hoe lang blijft het effect van de Ultimate Body Applicator zichtbaar?

De zichtbare resultaten zijn niet tijdelijk en dus niet vergelijkbaar met andere wraps, waar u mogelijk van gehoord hebt en die alleen water afdrijven. De Ultimate Body Applicator ontgift de huid en maakt deze steviger en strakker met meer definitie op een wijze die duurzame resultaten geeft— zonder verlies van lichaamsvocht. Het is echter geen tovermiddel. Een gezonde levenswijze met beweging en gezonde voeding blijft natuurlijk van belang


ItWorks Nederland 

effect in 45 minuten

Distributeur worden?


Meer informatie

Contact De gegevens

Groot Hertoginnelaan 141A
2517EP 'sGravenhage

Tel: 06 285 73 099
E: info@body-wraps.nl

Contact formulier